Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Toimialakohtaiset ratkaisut

Verkkokauppa ravintolalle – myy tilausruokaa verkossa

Perusta verkkokauppa ravintolalle – ja tarjoa asiakkaillesi tilaus- ja noutoruokaa reaaliaikaisella seurannalla. Älykkään sähköisen tilauskanavan avulla sekä keittiö että asiakas pysyvät aina ajan tasalla tilausten tilasta.

Tarjoa saumaton ostokokemus ravintolasi asiakkaille

Näytä ravintolan annokset houkuttelevasti verkossa

Pizzaa, burgeria vai kenties jotain muuta? Esittele ravintolasi annokset isoilla tuotekuvilla, tarkoilla tuotetiedoilla ja lisävalintavaihtoehdoilla. Hyödynnä ulkoasuna ravintoloille suunniteltua oletusteemaa tai muita upeita MyCashflow-teemoja.

Helppokäyttöisellä teemaeditorilla muokkaat ulkoasun ravintolasi brändin mukaiseksi. Teemojen responsiivisuuden ansiosta ruoan tilaaminen on sujuvaa ja nopeaa myös mobiililaitteilla.

Nouto, toimitus tai ruokailu ravintolassa – anna asiakkaasi päättää

Asiakas voi tilata ruoka-annoksen joko noudettavaksi, toimitettavaksi tai nautittavaksi paikan päällä. Mahdollisuus ruoan kotiintoimitukselle määräytyy sijaintitietona käytettävän postinumeron perusteella. Maksutapana voidaan käyttää mitä tahansa kauppiaan valitsemaa maksutapaa – esimerkiksi verkkomaksua tai maksua tilauksen vastaanottamisen yhteydessä.

Reaaliaikainen tilauksen seuranta takaa tyytyväiset asiakkaat 

Ravintolan asiakkaalle näytetään tilausvahvistussivulla tilauksen tila sekä ruoan toimitusaika, jonka tilauksen käsittelijä valitsee tilauksen hyväksymisen yhteydessä. Tilanteen muuttuessa toimitus- tai noutoaikaa voidaan säätää helposti uuden aika-arvion mukaisesti – ja näin tarjota reaaliaikaista tietoa asiakkaalle jopa minuutin tarkkuudella.

Älykäs sähköinen tilauskanava ravintolalle

Keittiö pysyy aina ajan tasalla tilauksista

MyCashflow-verkkokaupan hallinnassa sähköisen tilauskanavan tilaukset näkyvät joko vastaanotettuina, hyväksyttyinä tai valmistuksessa olevina. 

Uuden tilauksen saapuessa tilauksen tiedot tulostetaan kuitille, joka toimii keittiössä tilaustikettinä. Kun keittiö valmistaa ruoan, tilaus merkitään toimitettavaksi tai noudettavaksi. Toimituksen jälkeen tilaus kuittautuu pois järjestelmästä.

Määritä joustavat aukioloajat sähköiselle tilauskanavalle

Ravintolan sähköinen tilauskanavan aukiolo voidaan määrittää ravintolan aukioloaikojen mukaan. Tilausten vastaanotto on mahdollista lopettaa ennakkoon määritettynä ajankohtana – esimerkiksi puoli tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

Lounaalle edullisemmin – hyödynnä ajastettuja kampanjoita

Ilmainen juoma, edulliset lounashinnat tai salaatti kaupan päälle – hyödynnä luovia tarjouksia myynnin lisäämiseksi! Lounasaikaan voit helposti luoda ajastetun kampanjan lounastarjouksille ja näin tarjota houkuttelevia etuja asiakkaillesi.

Yhdistä ravintola ja verkkokauppa saumattomasti toisiinsa

MyCashflow Kassa on älykäs kassaratkaisu ravintolaan

MyCashflow Kassa on pilvipohjainen kassaratkaisu, joka tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden ravintolan ja MyCashflow-verkkokaupan välille. Kassajärjestelmään sisältyvä Verifone V400 on langaton, markkinoiden nopein maksupääte, jonka avulla vastaanotat maksuja myös kotiinkuljetusten yhteydessä.

Perusta verkkokauppa ravintolalle – ota yhteyttä!

Voit jättää myynnillemme yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.