MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.
Ulkoasu

Joustava ulkoasu­ratkaisu

MyCashflow-verkkokaupan ulkoasu sulautuu brändiisi saumattomasti. Kaupan ulkoasu perustuu kulloinkin käytössä olevaan teemaan, jota voi helposti vaihtaa verkkokaupan hallinnasta vaikka sesongeittain tai kampanjoittain.

Voit valita ulkoasuksi täysin ylläpidetyn maksuttoman valmisteeman, kehittää ulkoasua toteuttamalla muokkauksia ladattavaan valmisteemaan tai hankkia yksilöllisen brändisi mukaisen verkkokauppateeman projektituotannostamme tai lukuisilta kumppaneiltamme.

MyCashflow valmisteemat

MyCashflow sisältää useita täysin ylläpidettyjä valmisteemoja, jotka ovat saatavilla erilaisten värivariaatioiden muodossa suoraan verkkokaupan hallinnassa. Valmisteemat soveltuvat erityisesti aloittavien verkkokauppiaiden tarpeisiin, ja mahdollistavat myös verkkokaupan ulkoasun mukauttamisen ja kehittämisen ladattavien teemaversioiden kautta.

Barebones

MyCashflow'n Barebones-oletusteema on kaikkiin MyCashflow-verkkokauppoihin sisältyvä kaupan teema, joka on oletusarvoisesti käytössä verkkokaupan avaamisen jälkeen. Oletusteema on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi pohjaksi omille teemaräätälöinneille. Tätä tukevat muun muassa oletusteemaan kuuluva CSS-gridi ja valmiit JavaScript-pluginit.

Teemasta on saatavilla neljä erilaista värivaihtoehtoa, jotka ovat muilta ominaisuuksiltaan täysin identtisiä keskenään.

Tämä teema on oletusarvoisesti käytössä MyCashflow-verkkokaupassa.

Pro

Pro on selkeälinjainen teema suuren tuotemäärän verkkokaupoille. Teema antaa tilaa tuotteille ja niiden listaukset soljuvat ketterästi pitäen olennaisen kuitenkin saavutettavissa.Teema soveltuu verkkokaupoille, joilla on jopa tuhansia tuotteita ja useita päätason tuoteryhmiä. Teema soveltuu oivallisesti esimerkiksi erilaisille urheiluvälineitä, elektroniikkatavaraa tai vaikkapa sekatavaraa myyville verkkokaupoille.

Teemasta on saatavilla kahdeksan erilaista värivaihtoehtoa, jotka ovat muilta ominaisuuksiltaan täysin identtisiä keskenään.

Ilmaisen teeman saat käyttöön suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnasta.

Pure

Minimalistisen tyylikäs verkkokaupan ulkoasuteema, jossa on suuret näyttävät bannerit ja siistit ammattimaiset fontit.Teema soveltuu parhaiten valikoimaltaan keskisuurille verkkokaupoille, esimerkiksi laadukkaiden merkkivaatteiden, design-tuotteiden ja eleganttien arvokorujen myyntiin.

Teemasta on saatavilla seitsemän erilaista värivaihtoehtoa, jotka ovat muilta ominaisuuksiltaan täysin identtisiä keskenään.

Ilmaisen teeman saat käyttöön suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnasta.

Frame

Yksinkertaisen kaunis teema, joka antaa tilaa suurille kauniille kuville. Frame nostaa tuotteet kuvineen keskiöön antaen niille kaiken mahdollisuuden loistaa verkkokaupassa.

Teema soveltuu parhaiten valikoimaltaan hieman pienemmille enintään noin 100 tuotteen kaupoille, esimerkiksi sisustus- tai designtuotteiden myyntiin.

395,00 €
Hinta alv 0 %

Flex

Selkeälinjainen teema suuren tuotemäärän verkkokaupoille. Teema antaa tilaa tuotteille ja niiden listaukset soljuvat ketterästi pitäen olennaisen kuitenkin saavutettavissa.

Teema soveltuu verkkokaupoille, joilla on jopa tuhansia tuotteita ja useita päätason tuoteryhmiä. Teema soveltuu oivallisesti esimerkiksi erilaisille urheiluvälineitä, elektroniikkatavaraa tai vaikkapa sekatavaraa myyville verkkokaupoille.

795,00 €
Hinta alv 0 %

Suunnittelija – tutustu teemaoppaaseen

MyCashflow-verkkokaupan ulkoasuratkaisu on eriytetty kaupan taustatoiminnoista, eikä teeman kehittäminen vaadi ohjelmointiosaamista. Verkkokaupan teema koostuu HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostoista sekä HTML-koodin sekaan ripoteltavista Interface-tageista, joiden tulostusta voidaan mukauttaa monipuolisesti erilaisilla attribuuteilla.

Tilaa yrityksesi brändin mukainen ulkoasu projektina

Toteutamme palvelutuotantomme kautta asiakkaillemme erilaisia ulkoasuun liittyviä projekteja – pienistä teemamuutoksista aina kokonaisiin yksilöllisiin verkkokauppateemoihin asti.
Lue lisää ›

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku