Kampanja 🔥

Verkkokauppa vuodeksi -50 %

Tänään on hyvä päivä perustaa verkkokauppa! Nyt saat MyCashflow-verkkokaupan ensimmäisen vuoden kuukausimaksut puoleen hintaan, kun perustat verkkokaupan 31.3.2023 mennessä ja valitset kauppaa perustaessasi vuosilaskutuksen. 

Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy maksuton 30 päivän kokeilujakso, jonka aikana voit rauhassa tutustua palveluun. Jos et ole tyytyväinen, voit perua tilauksesi maksutta kokeilujakson aikana.
Header image
Upload UI element
MyCashflow on mahdollistanut jo tuhansia verkkokaupan kasvutarinoita.

MyCashflow on kaupankäynnin alusta verkkoon ja myymälään

Monipuolinen MyCashflow-verkkokauppapalvelu tukee yrityksesi kasvua ja mahdollistaa monikanavaisen myynnin sekä verkossa että myymälässä.
Pöydällä kolme lahjapakettia

Suunniteltu tukemaan verkkokauppasi kasvua

MyCashflow'n helppokäyttöisen hallinnan avulla verkkokaupan rutiinit sujuvat tehokkaasti ja säästät aikaa kaupan kehittämiseen – voit hallita verkkokauppasi tuotteita, tilauksia, asiakkaita ja sisältöjä kätevästi yhdestä paikasta. Palvelusta löydät myös sisäänrakennetut myynninedistämisen ominaisuudet, jotka auttavat lisäämään kauppasi myyntiä.
Lue lisää ›
MyCashflow'n ominaisuuksia:
Helppokäyttöinen hallintapaneeli
Suosituimmat maksu- ja logistiikkapalvelut
Myynninedistämisen työkalut sisäänrakennettuina
Automaattiset ohjelmistopäivitykset

MyCashflow Kassa –
myy verkkokaupan lisäksi myymälässä

Verkkokaupan lisäksi löydät meiltä erinomaisen ratkaisun myymälämyyntiin: MyCashflow Kassa on älykäs kassaratkaisu, jonka avulla myyt tuotteita myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla.

Monikanavaisen myynnin helpottamiseksi MyCashflow Kassa tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden verkkokaupan ja myymälän välille – ilman tarvetta integraatioille.

Palveluun sisältyy langaton ja markkinoiden nopein maksupääte, jonka avulla asiakas voi maksaa ostoksensa haluamallaan tavalla – maksukortilla, mobiililähimaksulla, käteisellä tai lahjakortilla.
Lue lisää ›
Nainen istuu sohvalla sylissään tietokone. jossa MyCashflow'n verkkokaupan hallinta
Verkkokauppiaat katsovat tilauksia tabletilta varastolla

Valitse verkkokaupalle upea teema – ja muokkaa ulkoasua helposti

MyCashflow'ssa voit valita verkkokaupalle parhaiten sopivan teeman upeista toimialakohtaisista vaihtoehdoista ja muokata ulkoasua helposti teeman asetuksista – ilman koodiin kajoamista. Kaikki teemat ovat nopeita, saavutettavia ja mobiilikäytettäviä, jotta ne tukevat kaupan myyntiä mahdollisimman hyvin.
Lue lisää ›
MyCashflow-teemojen ominaisuuksia:
Valitse suosikkisi toimialakohtaisten teemojen joukosta
Muokkaa teemaa yrityksesi brändin mukaiseksi
Helpota tuotteiden löytymistä teema-asetuksilla
Lisää myyntiä huomioimalla asiakasryhmäsi tarpeet

Mukana kaikki suosituimmat maksu- ja toimituspalvelut

MyCashflow'sta löydät markkinoiden suosituimmat maksu- ja toimituspalvelut sekä muut verkkokaupan arkea helpottavat palvelut helppokäyttöisinä laajennuksina.
Verkkokauppiaat katsovat tilauksia tabletilta varastolla

Maksu- ja logistiikkapalvelut valmiina laajennuksina

MyCashflow-verkkokaupassa voit tarjota asiakkaillesi kaikki suosituimmat maksutavat valmiiksi integroitujen palvelujen avulla. Helppokäyttöisten logistiikkapalvelujen avulla yhdistät verkkokaupan kuljetuspalveluiden tarjoajien järjestelmiin ja tulostat osoitekortit suoraan verkkokauppasi hallinnasta.
Lue lisää ›
Hyödynnä laajennuksia:
Markkinoiden suosituimmat maksupalvelut
Helpot toimitukset logistiikkapalvelujen avulla
Taloushallinnon palvelut kirjanpitoon
Markkinoinnin palvelut myynninedistämiseen

Kaikki tarvittavat palvelut menestyvään verkkokauppaan

Saat meiltä kaiken tarvittavan menestyvään verkkokaupankäyntiin: voit tilata verkkotunnukset ja sähköpostilaatikot lisäpalveluna ja hyödyntää digimainonnan palvelua verkkokauppasi kasvun vauhdittamiseksi.

Ulkoasuprojektin avulla voimme toteuttaa verkkokauppaasi yksilöllisen ulkoasun avaimet käteen -periaatteella.
Nainen istuu sohvalla sylissään tietokone. jossa MyCashflow'n verkkokaupan hallinta
Verkkokauppiaat katsovat tilauksia tabletilta varastolla

Verkkokaupan siirto MyCashflow’lle

Onko yrityksellänne verkkokauppa jo valmiiksi? Siirrämme palveluna tarvittavat tiedot MyCashflow-verkkokauppapalveluun – kaikilta tunnetuimmilta verkkokauppa-alustoilta.

Siirrä verkkokauppa ›

Hyödynnä etu – aloita jo tänään!

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelupaketti kolmesta vaihtoehdosta tai kysy lisää myynnistämme 020 741 7671.

Kokeile MyCashflow-verkkokauppaa maksutta 30 päivää. Jos et ole tyytyväinen, voit perua tilauksesi maksutta kokeilujakson aikana.
    Header image

    Kampanjaehdot

    Kampanjatarjous koskee uusien kampanja-aikana 1.3.2023–31.3.2023 perustettujen verkkokauppojen Basic-, Advanced- ja Pro-palvelupakettien vuositilauksia. Alennus lasketaan valitun palvelupaketin normaalin kuukausihinnan perusteella. Edun arvo on Basic-paketissa 354 €, Advanced-paketissa 774 ja Pro-paketissa 1194 euroa.

    Tilaukseen sisältyy maksuton 30 päivän kokeilujakso, jonka aikana tilauksen voi perua maksutta verkkokaupan hallinnasta. Tilaus jatkuu kampanja-alennuksen jälkeen automaattisesti hinnastomme mukaan. Palvelun normaalia 16 %:n vuosilaskutusalennusta sovelletaan automaattisesti jatkotilauksissa ensimmäisen vuoden jälkeen.