Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Laajennukset

Klarna Checkout

Klarna Checkout on täydellinen kassaratkaisu, joka tarjoaa verkkokauppasi asiakkaille nopean ja sujuvan ostokokemuksen samalla kasvattaen verkkokauppasi myyntiä ja asiakasuskollisuutta.
Puhelin, jossa auki Klarnan saumaton verkkokaupan kassa
Täydellinen kassaratkaisu

Sujuva ostokokemus ja kaikki tärkeimmät maksutavat

Puhelin, jossa ostotapahtuma Klarnan kassalta valittu toimitukseksi noutopiste

Klarna Checkout

Klarna Checkout on täydellinen kassaratkaisu, joka nopeuttaa ja helpottaa tilauksen tekemistä tuottamalla asiakkaillesi personoituja ja saumattomia ostokokemuksia.

Klarna tunnistaa palaavan asiakkaan automaattisesti ja helpottaa tilauksen tekoa esitäyttämällä tilauksen, maksun ja toimituksen tietoja aiempien tapahtumien perusteella.

Klarna Checkout sisältää kaikki tärkeimmät maksutavat:

 • Maksa heti – Nopeat ja turvalliset verkkopankki- ja korttimaksut asiakkaille, jotka haluavat maksaa tilauksensa saman tien.
 • Maksa myöhemmin – Anna asiakkaidesi vastaanottaa tilauksensa ensin ja maksaa myöhemmin – ilman lisämaksua.
 • Pilko maksut – Tarjoa maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Anna asiakkaillesi mahdollisuus jakaa kulut ja maksaa heille sopivassa tahdissa.

Klarna ostajan turva

Klarnan ostajan turva tekee asiakkaidesi olon turvalliseksi. Klarnan ostajan turva turvaa jokaista Klarnan maksutavoilla tehtyä ostosta ja varmistaa, että asiakkaasi saa apua, jos jokin ostosten teossa menee vikaan. Turvallisuuden tunne verkko-ostoksilla lisää luottamusta verkkokauppaasi kohtaan ja helpottaa asiakkaidesi ostopäätöstä.

Lue lisää ›

Klarna Checkout kehittää ostokokemuksen huippuunsa ostopolun jokaisessa vaiheessa.

20 %

Osoitetiedot esitäyttävä osoitemoduuli nopeuttaa asiointia. Tämä on hyödyllistä, sillä erityisesti mobiililaitteilla asiakkaiden keskittymiskyky on vain muutamia sekunteja. Klarna Checkoutin käyttöönoton jälkeen kassakonversion on nähty kehittyvän mobiililaitteilla keskimäärin 20 %. Pöytäkoneella kehitys on ollut keskimäärin 5-7 % luokkaa.

12 %

Klarna Shipping Assistant ei ole vain elegantti toteutus. A/B testeissä kassakonversio on kehittynyt uusien asiakkaiden kohdalla jopa 12 % verraten Klarna Checkoutiin ilman Shipping Assistantia. Palaavien asiakkaiden kohdalla kehitys on ollut 5 %.

25 %

Joustavista maksutavoista viestiminen kannattaa, sillä jopa 50 % asiakkaistasi on päättänyt maksutapansa jo ennen kassalle siirtymistä. On-site messaging tarjoaa mahdollisuuden lähettää palvelun sisäisiä viestejä, joiden on todettu kehittävän konversiota jopa yli 5 % ja keskiostosta 25 %.

Klarna Shipping Assistant

Sujuva toimituskokemus vakiona ja ilman lisämaksua

Palveluun sisältyvän Klarna Shipping Assistantin avulla varmistat asiakkaillesi vaivattoman lähetys-, toimitus- ja palautuskokemuksen. MyCashflow-verkkokauppoihin saat Klarna Shipping Assistant -palvelun vakiona ja ilman lisämaksua.

1. Kaikki valitsemasi toimitustavat esitetään verkkokaupan kassalla selkeästi tarvittavine tietoineen.

2. Maksun jälkeen asiakas saa tarkat seurantatiedot suoraan Klarna-sovellukseensa.

3. Asiakas voi ilmoittaa palautuksesta suoraan Klarna-sovelluksessa, joka välittää tiedon suoraan verkkokauppasi.

Lue lisää Klarna Shipping Assistantista ›

On-Site Messaging

Personoiduilla maksutarjouksilla parannat konversiota

Klarnan personoidut viestit verkkokaupassa

Kerro asiakkaillesi jo ennen ostopäätöksen tekoa, että he voivat ostaa ensin ja maksaa vasta myöhemmin. Voit lisätä verkkokauppasi tuotteiden hintojen yhteyteen asiakkaalle automaattisesti personoituja erämaksutarjouksia, joiden avulla kasvatat myyntiä ja asiakkaiden ostovoimaa.

1. Helpota asiakkaidesi ostopäätöksen tekoa ilmoittamalla asiakkaan rahoitusmahdollisuudet tuotteiden yhteydessä.

2. Poista epävarmuutta kertomalla jo tuotteen hinnan yhteydessä, että he voivat ostaa ensin ja maksaa vasta myöhemmin.

3. Lisää luottamusta ilmoittamalla asiakkaille heidän kuukausimaksunsa summa ja maksuajan pituus jo ennen tuotteen ostamista.

Lue lisää Klarnan On-site messagingista ›

Klarna-sovellus

Optimaalinen ostokokemus myös ostoksen jälkeen

Käsissä puhelin, jossa auki Klarnan sovellus

Klarna-sovelluksen avulla asiakkaasi hallitsevat ostoksiaan aina tilauksesta toimitukseen. Ei enää unohtuneita eräpäiviä tai hävinneitä laskuja. Klarna-sovelluksesta ohjataan globaalisti 6,6 miljoonaa asiakasta takaisin kauppiaiden sivuille joka kuukausi. Klarnan sovelluksessa asiakkaasi pystyvät muun muassa ilmoittamaan palautuksesta, siirtämään eräpäivää, seuraamaan toimitusta ja tavoittamaan Klarnan asiakaspalvelun 24/7!

Lue lisää Klarna-sovelluksesta ›

Kattava integraatio

Hallitse maksuja suoraan verkkokauppasi hallinnassa

Klarna Checkout -kassaratkaisu on integroitu tiiviisti MyCashflow'n verkkokauppa-alustaan. Kattavan integraation ansiosta voit mm. aktivoida maksut automaattisesti tilausten käsittelyn yhteydessä ja jatkossa hoitaa kaikki maksuun liittyvät toimenpiteet suoraan verkkokauppasi hallinnasta tilauksen käsittelyn yhteydessä.

Reaaliaikainen integraatio

Tilaustiedot siirtyvät Klarnalle reaaliaikaisesti, eli muutokset esimerkiksi tilauksen sisällössä ja maksun määrässä välittyvät Klarnalle saman tien.

Sinun ei siis tarvitse käydä Klarnan kauppiasportaalissa perumassa maksuja tai muokkaamassa maksujen summia, vaan kaikki verkkokaupan hallinnassa tehdyt tilaustietojen muutokset välittyvät automaattisesti ja reaaliaikaisesti aina loppuasiakkaalle saakka.

Jatkuva ylläpito ja kehitys

Ylläpidämme ja kehitämme integraatiota jatkuvasti yhdessä Klarnan kanssa, ja toteutamme uusia toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia kauppiaidemme toiveiden mukaisesti.

Voit tehdä MyCashflow-verkkokaupan tilausten hallinnasta kaikki Klarna-maksuihin liittyvät toiminnot, jotka synkronoidaan reaaliaikaisesti Klarnalle ja aina loppuasiakkaan kuluttajasovellukseen saakka:

 • automaattinen maksun aktivointi toimittamisen yhteydessä
  (myös osittain osatoimituksissa)
 • maksun korotus ennen aktivointia (kun maksettu laskulla/erämaksulla)
 • tuotteiden poistaminen maksulta ennen toimittamista
 • aktivoidun maksun palautus
 • aktivoidun maksun osapalautus
Hinnat ja saatavuus

Ei avausmaksua, ei pitkiä sopimuskausia

Klarna Checkout on saatavilla kaikissa MyCashflow-palvelupaketeissa. Klarnan hinnasto perustuu maksutapahtuman arvoon sekä kiinteään transaktiomaksuun.

MyCashflow ei veloita palvelun käytöstä erikseen.

Transaktiomaksu vaihtelee kohdemaittain seuraavasti:

Kohdemaa Kaikki palvelupaketit
Suomi, Saksa, Itävalta, Hollanti, Belgia 2,99 % + 0,35 EUR
Ruotsi 2,99 % + 3,5 SEK
Norja 2,99 % + 3,5 NOK
Tanska 2,99 % + 3,5 DKK
Iso-Britannia 2,99 % + 0,35 GBP
Sveitsi 2,99 % + 0,35 CHF
Global 2,99 % + 0,35 EUR
Tiesitkö että?
 • Klarnan kuluttajaverkostossa on globaalisti jo yli 150 miljoonaa kuluttaja-asiakasta (tilanne 2022)
 • Klarnaan luottaa globaalisti yli 500 000 kauppiasta ja Suomessa kauppiaita on 13 000 (2022)
 • Klarna on käytössä jo yli 79 000 myymälässä maailmanlaajuisesti (2022)
 • Suomessa Klarnan sovelluksella on noin 460 000 kuukausittaista käyttäjää (2022)
 • Saksalaiset ja ruotsalaiset voivat Klarnalla maksamisen lisäksi avata Klarnalle säästötilin ja tilata Klarnan maksukortin
 • Klarna toimii globaalisti lähes kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa

Seuraa Klarnan globaaleja uutisia täältä ›

Mitä eroa on Klarna Checkout ja Klarna Payments -palveluilla?

Klarna Checkout on täydellinen kassaratkaisu, jonka avulla tarjoat asiakkaillesi sujuvan ostokokemuksen ja kaikki tärkeimmät maksutavat selkeällä ja modernilla kassasivulla.

 • Kokonainen kassaratkaisu, joka korvaa verkkokaupan tavallisen kassan
 • Rajoitettu mahdollisuus käyttää muita maksutapoja
 • Kassasivun ulkoasua voi kustomoida suoraan maksutavan asetuksista
 • Sisältää Klarna Shipping Assistantin, jonka avulla varmistat asiakkaillesi vaivattoman lähetys-, toimitus ja palautuskokemuksen.

Klarna Payments palvelulla voit lisätä MyCashflow'n kassan maksutapavalikoimaan Klarnan suositut suora-, lasku ja erämaksuvaihtohdot erillisinä maksutapoina muiden maksutapojesi rinnalle.

 • Lisää Klarnan maksutavat verkkokauppasi tavalliselle kassasivulle
 • Mahdollistaa muiden maksutapojen käyttämisen vapaasti
 • Kassasivun ulkoasua hallitaan teemassa
Lue aiheesta lisää blogissamme

Klarna Checkout vs. Klarna Payments

Klarnan avulla MyCashflow-verkkokauppaan on saatavilla kaksi erilaista verkkomaksuratkaisua, joilla molemmilla voit tarjota verkkokauppasi asiakkaille Klarnan suositut maksutavat. Blogissamme kerromme, miten palvelut eroavat toisistaan ja kuinka ne on integroitu MyCashflow-verkkokauppa-alustaan.

Lue lisää ›

Näin tilaat

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
 2. Tilaa palvelu aloittamalla Klarna Checkout -palvelun käyttöönotto verkkokauppasi hallinnasta, Asetukset > Maksutavat > Lisää maksutapa -kohdasta. Tilaus välitetään Klarnalle, joka käsittelee tilauksesi 48 tunnin kuluessa.

Käyttöönotto

Tilauksen käsittelyn yhteydessä Klarna lähettää sinulle sähköpostilla kyselyn yrityksen tosiasiallisista edunsaajista. Kyselyyn on vastattava, jotta voit vastaanottaa Klarnan tilityksiä. Kun tilauksesi on hyväksytty, voit jatkaa Klarna Checkoutin asetusten määrittämistä verkkokauppasi hallinnassa.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Klarnasta

Klarna tekee shoppailusta smooothia. Klarnan avulla maksat heti tai vasta tuotteen saavuttua. Yli 250 000 kauppiasta tarjoaa Klarnan innovatiivisen shoppailukokemuksen asiakkailleen verkossa ja myymälässä. Näiden joukossa ovat esimerkiksi H&M, IKEA, Expedia Group, Samsung, ASOS, Peloton, Abercrombie & Fitch, Nike ja AliExpress. Yrityksen arvoksi on tällä hetkellä arvioitu 45 miljardia dollaria, mikä tekee Klarnasta yhden maailman suurimmista yksityisistä fintech-yrityksistä. Klarna on perustettu vuonna 2005, sillä on yli 4000 työntekijää ja se toimii 17 maassa.