Kaikki blogit
Uutiset
Julkaistu
24.3.2020

MyCashflow tukee korona­virus­tilanteesta kärsiviä yrittäjiä – uusille kaupoille 6 kk ilman kuukausi­maksua

MyCashflow tukee koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä kampanjalla, jossa verkkokaupan saa pystyyn nopeasti ja ilman kuukausimaksua kuuden (6) kuukauden ajaksi. Kampanja sisältää myös vapaavalintaisen valmisteeman, jonka asiakas voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Valmisteema on maksuton ja asennetaan veloituksetta.

Kampanjalla haluamme auttaa tilanteesta kärsivä yrityksiä ja erityisesti kotimaisia kivijalkakauppoja, jotka ovat nyt ongelmissa kuluttajien siirtyessä verkkoon sosiaalisen eristäytymisen ja kontaktien välttämisen vuoksi.

Käytännön apua kaupan nopeaan avaukseen

Verkkokaupan perustamiseen ja nopeaan käyttöönottoon annetaan apua tehostetusti MyCashflow'n asiakaspalvelun kautta, jonka tavoittaa helposti verkkokaupan hallinnan chatistä.

Lisäksi verkkokaupan käyttöönottoon tähtääviä starttikoulutuksia järjestetään kampanja-aikana viikoittain. Etäyhteyksin järjestetyissä webinaarityyppisissä koulutuksissa käsitellään verkkokaupan rakentamis- ja käyttöönottoprosessi tuotteiden lisäämisestä maksu- ja toimitustapojen määrittelyyn sekä kaupan julkaisuun ja tilausten käsittelyyn saakka.

Vapaavalintainen valmisteema asennettuna

Kampanjaan sisältyvät valmisteemat löytyvät värivariaatioineen MyCashlfow'n teemakaupasta.  Asiakkaan valitsema teema on asiakkaalle maksuton ja asennetaan verkkokauppaan MyCashflow'n asiakaspalvelun toimesta kaupan perustamisen jälkeen.

Kampanjaedut koskevat uusien ja ilmaisesta Free-paketista MyCashflow Basic-, Advanced- ja Pro-palvelupakettiin päivitettyjen verkkokauppojen kuukausimaksuja sekä asiakkaan valitseman valmisteeman kertamaksua. Mahdolliset lisäpalvelut tilataan erikseen ja niistä veloitetaan hinnastomme mukaan.

Huomaathan, että verkkokaupan palvelupaketin tilaus jatkuu 6 kk kokeilujakson jälkeen hinnastomme ja asiakkaan valitseman laskutuskauden mukaan. Tilauksen voi kuitenkin perua koska tahansa 6 kk kokeilujakson aikana. Kampanja on voimassa 30.4.2020 saakka.

Uusimmat blogit

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku