Asiakastarinat

Biancaneve arvostaa helppokäyttöisyyttä ja hyvää yhteydenpitoa

Biancaneve on vuonna 2006 perustettu kotimainen urheiluvaatteiden ja yksilöllisten esiintymisasujen valmistaja. Yritys hyödyntää MyCashflow'n kauppaversioita tarjotakseen asiakkailleen erilliset verkkokauppaversiot Suomen ja Ruotsin markkinoiden lisäksi myös globaaliin kaupankäyntiin. Yritys arvostaa MyCashflow'n helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta liiketoiminnan toteuttamisessa.

Katso videolta, millaiseksi Biancaneven toimitusjohtaja Elina Loueranta kokee MyCashflow-verkkokauppapalvelun sekä yhteistyön Pulse247 Oy:n kanssa. Tutustu Biancaneven verkkokauppaan ›

"Täytyy sanoa että helppokäyttöisyys on ollut MyCashflow'ssa ihan parasta. Tällaisellekin tyypille, joka ei ole mikään nettinikkari niin sieltä todella helposti pystyy tekemään kaikki perusjutut ja paljon toki muutakin.""Tosi hyvin pidetään yhteyttä ja tuntuu, että meistä on hyvin pidetty huolta."

– Elina Loueranta, Biancaneve Oy

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku