Asiakastarinat

Suojakalvotukku kokee MyCashflow'n elintärkeäksi partneriksi liiketoiminnassaan

Kotimaisen verkkokauppa-alan menestystarinan, Vladimir Tokoin perustaman Suojakalvotukun liikeidea on pidentää älylaitteiden käyttöikää ja ennaltaehkäistä niiden rikkoutumista tarjoamalla monipuolinen valikoima suojatuotteita – edullisesti ja nopealla toimituksella.

Vuodesta 2011 lähtien suomalaiset ovat saaneet yli 200 000 puhelintaan ja tablettiaan suojattua Suojakalvotukun tuotteilla. Suojakalvotukun verkkokauppa on kasvanut yhdessä MyCashflow'n kanssa.

Tutustu Suojakalvotukun verkkokauppaan ›

MyCashflow on todella helppo ottaa käyttöön. Me siirryimme MyCashflow'iin ihan tyhjästä, ja se meni tosi hyvin. MyCashflow on kasvanut meidän kanssamme, ja se on vastannut meidän tarpeisiin silloin kun oltiin pieni kauppa, ja nyt kun ollaan vähän isompia.

Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow'n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan.

– Vladimir Tokoi, Tokoi eCommerce, Suojakalvotukku

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku