Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tuote­variaatiot

MyCashflow’n tuotevariaatioiden avulla voit erotella tuotteen erilaiset mallit sekä väri- ja kokovaihtoehdot helposti toisistaan – ja näin tarjota asiakkaalle helpon tavan ostaa juuri haluamansa variaation tuotteesta.

Luo rajaton määrä tuotevariaatioita verkkokauppaasi

Mahdollisuus luoda MyCashflow-verkkokaupan tuotteille erilaisia variaatioita helpottaa tuotteiden hallintaa ja parantaa asiakaskokemusta, sillä tuotevariaatioiden avulla tuotteiden erilaiset mallit, värit ja kokovaihtoehdot voidaan erotella kätevästi toisistaan. 

Tästä ominaisuudesta on runsaasti hyötyä esimerkiksi vaate- ja muotikaupoissa, koska vaatteiden eri väri- ja kokovaihtoehdoille voidaan määrittää omat variaationsa ja näin erotella esimerkiksi tiettyä kokoa olevat tai tietyn väriset tuotteet.

Mikä parasta, MyCashflow’ssa variaatioiden määrää ei ole rajattu, eikä variaatioiden luominen kuluta käytössäsi olevan MyCashflow-palvelupaketin tuotesaldoa. Voit siis hyödyntää niitä niin paljon kuin haluat!

Tuotevariaatioiden määrittäminen MyCashflow’ssa

Tuotevariaatioita luodaan MyCashflow’n hallintatyökalun tuotekortin Varasto-välilehdellä.

Valitse ensin tuote, josta haluat luoda uuden variaation painamalla tuotteen nimeä Tuotteet-sivun tuotelistauksessa. Aloita uuden variaation luominen siirtymällä tuotekortin Varasto-välilehdelle ja valitsemalla kohta Tuotteesta on useita variaatioita. Paina Lisää variaatio -painiketta ja syötä tarvittavat tiedot lomakkeelle.

Lue tarkemmat ohjeet tuotevariaatioiden luomiseen MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupaketteihin

Tuotevariaatiot ovat käytettävissä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.