Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tilausdokumentit

MyCashflow'ssa verkkokaupan tilauksille luodaan automaattisesti pdf-muotoisia tilausdokumentteja, jotka sisältävät arvokasta tietoa tilauksiin liittyen. Tilausdokumenttien, kuten osoitekorttien, laskujen ja kuittien avulla olet aina ajan tasalla tilausten ja yksittäisten lähetysten sisällöistä.

Tilausdokumentit sisältävät kaikki tarvittavat tiedot tilauksista ja lähetyksistä

Automaattisesti luotavat pdf-muotoiset tilausdokumentit sisältävät arvokasta tietoa verkkokaupan tilauksiin ja yksittäisiin lähetyksiin  liittyen. Tilausdokumentit voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:

Tilauksen jaetut dokumentit, eli kuitit, lähetyslistat ja palautuslomakkeet sisältävät tietoa koko tilauksen sisältöön liittyen.

Lähetysdokumentit, eli osoitekortit, lähetyslistat ja kauppalaskut puolestaan sisältävät tietoa ainoastaan kyseisen lähetyksen sisällöstä.

Laskut pitävät sisällään MyCashflow Lasku -palvelun avulla suoritettujen laskujen maksut.

Tilausdokumenttien tulostaminen

Koko tilauksen sisällön kattavat dokumentit löydät tilaussivun oikeasta yläkulmasta, Tulosta tilausdokumentit -valikosta.

Kun haluat tulostaa lähetysdokumentteja, eli osoitekortteja, lähetyslistoja ja kauppalaskuja, etsi haluamasi lähetys tilaussivun Lähetystiedot-kohdasta ja tulosta haluamasi lähetysdokumentit Lähetysdokumentit -kohdasta. Täältä ladatut dokumentit sisältävät vain kyseisen lähetyksen tuotteet.

Kun tilauksella on käytössä MyCashflow Lasku -palvelu, löydät pdf-laskun tilaussivun oikean reunan Maksutapahtumat-valikosta.

Lue tarkemmat ohjeet MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupaketteihin

Tilausdokumentit sisältyvät kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.