🔥 Kampanja: Verkkokauppa vuodeksi nyt 50 % hintaan.
Tutustu tarjoukseen ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Tuotesyötteet

Luo automaattisesti päivittyviä tuotesyötteitä, joiden avulla saat verkkokauppasi tuotteet näkyviin suosituimpiin kuluttajien käyttämiin hintavertailupalveluihin ja tuotemainonnan alustoihin (esim. Google Shopping, Facebook).

Palvelun kuvaus

MyCashflow’n Tuotesyötteet-laajennuksen avulla voit tilata ja aktivoida verkkokauppaasi kauppaversiokohtaisia tuotesyötteitä, joilla viet verkkokauppasi tuotevalikoiman tietoja esimerkiksi Googlen Kauppiaspaneeliin, josta ne ovat käytettävissä itsehallinnoimassasi tai kolmannen osapuolen toteuttamassa Google Shopping -mainonnassa.

Tuotesyötteet on toteutettu kanavakohtaisesti palveluntarjoajan määritysten mukaan, ja niitä kehitetään jatkuvasti palveluntarjoajien muuttuvia määrityksiä ja uusia ominaisuuksia vastaaviksi. Tuotesyötteet julkaistaan ennalta arvaamattomassa osoitteessa, jotta tietosi tuotevalikoimasta ja tuotteiden hinnoista pysyy kilpailijoiden saavuttamattomissa.

Tavoita lisää potentiaalisia asiakkaita – useilla eri alustoilla

Lisää myyntiäsi esittelemällä tuotevalikoimaasi ja tarjontaasi kuluttajien suosimissa kanavissa, kuten Google Shopping ja Facebook. Kattavat ja ajantasaiset tuotetiedot mahdollistavat verkkokauppasi tuotteiden mainonnan potentiaalisille asiakkaille juuri silloin, kun he tuotteitasi etsivät.

Tuotetiedot aina ajan tasalla kaikissa kanavissa

Tuotesyötteiden avulla jokainen uusi tuote, hintamuutos tai muu muuttunut tuotetieto päivittyy syötteen kautta kohdepalveluun/-alustaan automaattisesti. Ajantasaiset tuotetiedot parantavat verkkokauppasi luotettavuutta ja mahdollistavat tuotemainonnan hyödyntämisen myös nopeissa kampanjoissa. 

Helpompaa tuotetiedon hallintaa

Standardien mukaisten tuotesyötteiden avulla vältät virhealttiin tuotetietojen manuaalisen hallinnan, eikä sinun tarvitse huolehtia tuotetietojen päivittämisestä useisiin eri katalogeihin käsin. Uudet ja mahdollisesti muuttuvat tuotetietotyypit päivitetään tuotesyötteisiin palveluntarjoajien määritysten mukaisesti MyCashflow’n toimesta.

Saatavilla olevat tuotesyötteet

Tuotesyötteet-laajennus sisältää sekä maksuttomia että maksullisia vaihtoehtoja tuotesyötteiden sisältämistä tuotetiedoista ja kanavista riippuen. Jos tarvitsemasi tuotesyöte ei ole saatavilla, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Googlen laajennettu tuotesyöte UUSI

 • Sisältää valitsemasi kauppaversion laajennetut tuotetiedot
 • Soveltuu Google Shopping -mainonnan vaatimaan tuotetietojen vientiin ja ylläpitämiseen Google Kauppiaskeskuksessa
 • Hinta 39 €/kk
 • Huom. sisältyy MyCashflow’n Tuotemainonnan palveluun ilman erillistä maksua

Metan tuotesyöte TULOSSA

Luo Metan (Facebook) standardin mukainen tuotesyöte, jonka avulla viet tuotteesi Facebookiin ja Instagramiin, ja mahdollistat tuotteiden esittämisen yleisöllesi ja kohderyhmillesi ko. alustoilla.

 • Sisältää Metan standardin mukaiset pakolliset ja valinnaiset tuotetietokentät

Hinnat ja saatavuus

Tuotesyötteiden hinnat on esitetty tällä sivulla tuotesyötteiden kuvausten yhteydessä sekä Tuotesyötteet-laajennuksessa. Tuotesyötteet veloitetaan syötekohtaisesti kuukausittain MyCashflow-palvelupaketin kuukausimaksujen yhteydessä. Hinnat alv. 0 %. Huomaathan, että palveluntarjoajat laskuttavat omista mainonnan palveluistaan erikseen oman hinnastonsa mukaisesti.

Tuotesyötteet-laajennus on saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.

Käyttöönotto

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
 2. Aktivoi Tuotesyötteet-laajennus verkkokauppasi hallinnassa
 3. Valitse haluamasi tuotesyöte laajennuksen asetuksista
 4. Hyväksy ehdot ja valitsemasi tuotesyötteen hinta
 5. Ilmoita tilaamasi tuotesyötteen url-osoite palvelukohtaisten ohjeiden mukaan haluamaasi palveluun.

Katso myös: Tarkemmat ohjeet ›

Verkkokauppa ensimmäiseksi vuodeksi nyt -50 %

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
 • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku