Tulossa
Uusi 🔥

Hintaseuranta.fi

Hintaseuranta.fi on yksi Suomen suosituimmista sivustoista. Palvelua käyttävät kuukausittain sadattuhannet kuluttajat, jotka etsivät sivustolta parhaita tarjouksia, tuotteita ja ostopaikkoja.

Palvelun kuvaus

Liittymällä Hintaseuranta.fi-palveluun saat tuotteesi näkyville suomalaisille ostopaikkaa etsiville kuluttajille. Hintaseuranta.fi tarjoaa kauppiaalle seuraavia hyötyjä:

Linkit suoraan kauppanne tuotesivulle

Jokaisesta Hintaseuranta.fi:ssä mukana olevasta kaupan tuotteesta on linkki kaupan valitsemalle sivulle. Kaupan valitsema sivu voi olla esimerkiksi tuotteen tarkempi lisätietosivu tai ostosivu. Hintaseuranta.fi tuo kuluttajat suoraan kauppasi tuotehyllylle!

Päivitettävä kauppasivu

Lisätietosivulle kauppias voi päivittää oman kauppansa tietoja kuten maksutavat, toimitustavat ja -kulut sekä takuu ja huoltotietoja.

Kaupan ostokokemukset auttavat erottumaan hyvällä palvelulla

Kuluttajat voivat kertoa ostokokemuksiaan eri kaupoista, mikä antaa kaupalle mahdollisuuden erottautua joukosta poikkeuksellisen laadukkaalla palvelulla.

Myynnin seuranta ja tilastot

Hintaseurannan tuottaman myynnin seuranta onnistuu kävijäseurantaohjelman avulla, jolloin näet kuinka paljon palvelusta tulleet kuluttajat ovat tehneet tilauksia. Hintaseurannasta löydät mm. tilastot suosituimmista tuotteista edellisen kuukauden ja 6 kuukauden jaksoilta.

Hinnat ja saatavuus

Palvelusta on saatavilla erilaisia palvelupaketteja. Hinnoittelu perustuu klikkauksista veloitettavaan hintaan eli maksat kävijöistä, jotka saapuvat kauppaasi.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa palvelu Hintaseuranta.fi-sivustolta
  3. Aktivoi verkkokauppasi Hintaseuranta.fi-laajennus ohjeen mukaan
  4. Ilmoita hinnaston osoite Hintaseurannan hakukonetta varten
  5. Tarkista että tuotetiedot, -kuvat ja linkit näkyvät oikein, kun tiedot on luettu ensimmäisen kerran

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku