Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Integraation toteuttaja:
Flashnode

Procountor

Procountor on helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto, joka säästää aikaa taloushallinnon rutiineista ja tukee yrityksen kasvua. Integraation avulla voit automatisoida Procountorin ja MyCashflow’n välisen tiedonsiirron.

Procountor – älykäs taloushallinnon ohjelmisto

Procountorilla voit hoitaa yrityksesi taloushallinnon kätevästi ja tehokkaasti missä ja milloin vain. Helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto on suunniteltu tukemaan yritysten kasvua ja säästämään aikaa taloushallinnon rutiineista.

Procountorin taloushallinnon ohjelmisto perustuu ideaan siitä, että liiketoiminnan pyörittämiseen ei pitäisi tulla lisähaastetta taloushallinnosta. Päinvastoin, taloushallinto-ohjelmiston on tuettava kasvua ja helpotettava arkea.

Procountor skaalautuu yrityksen tilanteen mukaan, on käytössä ajasta ja paikasta riippumatta ja sisältää kaiken tarvittavan taloushallintoon ja kirjanpitoon.

Olemme Procountorin ohjelmistokumppani.

Lue lisää

Integraation kuvaus

Tilausten tuonti MyCashflow’sta Procountoriin auttaa säästämään yrityksen  aikaa ja rahaa. Automatisaation ansiosta tilauksia ei tarvitse siirtää enää manuaalisesti, mikä auttaa välttymään virheiltä. 

Tilausten/laskujen vienti MyCashflow’sta Procountoriin

Maksetut tai laskutettavat tilaukset lähetetään asiakas-, tuote-, hinta- ja toimitustietoineen Procountoriin. Tilaukset tuodaan Procountoriin myyntitilauksiksi tai myyntilaskuiksi. Mukana siirtyvät asiakkaan tiedot, tuoterivit, toimitusmaksut sekä alennukset.

Tilausstatusten vienti Procountorista MyCashflow’hun

Tilausten/laskujen päivittyvät tiedot (esim. toimitus-/maksustatus, seurantakoodi, kommentti) viedään Procountorista MyCashflow-verkkokauppapalveluun. Tiedot päivittyneistä tilauksista tuodaan lisätietoineen MyCashflow’hun.


Asennus ja hinta

Asennuksen sisältö

Hinta

Kiinnostuitko? Ota yhteys myyntiimme

Täytä oheinen lomake – olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.